2016/2017 – beszámoló

NRM krónika
2016/2017

Szeptember 24-én (a teljesség kedvéért: szombaton) egy akadályverseny keretében létrejött a Kacsacsőrűek csapata Budai Brigi és Báló Attila lendületes vezetésével, Haraszti Bálint managersége mellett. Isten hozta Őket közénk! Örülünk, hogy csatlakoztak hozzánk, hogy együtt hajózhatunk.

Október 2-án délután a hagyományos tanévindító NRM misén gyűltek össze közösségeink a szülőkkel és családokkal együtt a templomban. Köszöntöttük a vezetőképzőt végzetteket, illetve búcsúztattuk a vezetőségből Zupit, Anikót és Lucát.

November 5-én vezetőink Nagykovácsiból indulva Vízicsikó sétán vettek részt. Köszönet Geginek, hogy összehozta a csapatot!

December 8-án az újonnan alapított Pro Regno Mariano díjat Csabai Feri kapta. Gratulálunk, és köszönünk mindent neki, illetve Jutkának! Holéczy Kati személyes hangvételű cikke: “Az Isten háta mögött” (in: Nagykovácsi Tájoló)

December 14-én a Vízicsikók Interlokális másodikszerdát tartottak a Remetei Helyi RM-mal. Végigtekintettünk az NRM aktuális helyzetén vezetői szemszögből. Köszönjük a managerek segítségét a vendéglátásban!

Március 10. és 12. között vezetőink és managereink Vízicsikó Túrán vettek részt Krisztinavárosban. A szombat délelőtti lelki blokkot Jónás atya tartotta. Utána együtt sétáltunk el a Várkert Bazárba, hogy egy belsős körbevezetésen vegyünk részt. Köszönjük Ferinek, Balázsnak, Iminek, Jutkának, Czöndör Krisztának, Holéczy Katinak és a láthatatlan kuktáknak szeretetüket, illetve ezt a felejthetetlen hétvégét!

Április 7-én ifjúsági keresztútra mentünk a Telki felé vezető úton. Köszönjük az ötletet és a remek megvalósítást a Kaméleonoknak! Reméljük, hagyomány válik belőle.

Április 13-án volt a nagycsütörtöki ifjúsági virrasztás. Köszönjük a Tobzoskáknak az előkészítést! Ismét kicsinek bizonyult a kápolna…

Április 22-én legendás CNWS-en vehettünk részt a fantasy regények lápjait megszégyenítő sártengerben. Mi pályának neveztük. ? Hálásan köszönjük Karlócai Gegi Tábornok úrnak a főszervezést, illetve Sárinak, Bencének és Tominak a segítségüket.


Keep in touch.
Flickr
Instagram
Twitter
Vimeo