hozzájárulás – kérés

Kedves NRM tagok, családok, barátaink!

Köszönjük tavalyi anyagi segítségeteket! Ezekből a forintokból tudtunk métalabdát, ütőt, sátorcöveket, daloskönyvnek való mappát venni, csapatokat-családokat támogatni (pl. tábor), vezetői hétvégére (Vízicsikó Túra) menni, vezetőink rendkívüli munkáját segíteni (vétén való részvétel, vezetőképzőhöz való hozzájárulás), a nagy RM-nak adni stb. Idén is kérjük hozzájárulásotokat közös költségeinkhez, melyet ígérünk, hogy igyekszünk a lehető legbölcsebben felhasználni és visszaforgatni a közösségbe! (Ha esetleg bővebben érdekel titeket, hogy pontosan mire-mennyit költünk, keressétek bizalommal Karlócai Gegit!)

Az általunk egy tanévre kért hozzájárulás mértéke évek óta változatlan: havi 500 Ft (azaz évi 6000 Ft). Ha többet adsz/adtok, nem sértődünk meg! 🙂 [És a viccen kívül, így még hatékonyabban tudnánk támogatni az arra jobban rászorulókat.] De ennyit tényleg jó volna… A pénzt kétféle módon tudjátok eljuttatni hozzánk:

1. banki átutalás (ezt preferáljuk)

* kedvezményezett neve: Zupán András
* számlaszám: 11773425 – 03178533
* bank: OTP
* közlemény: család/személy neve

2. személyes átadás

Borítékban, kézből kézbe, a következő személyeknek: Muhari Péter, Karlócai Gegi, Csabai Feri és Borbély Marci. Kérjük, a borítékon szerepeljen a benne található összeg, az NRM-hez tartozó családtag(ok) neve, illetve a regnumi közösség(ek) neve, ahova családotokból jár(nak) az adott személy(ek).

Mivel a regnumi élet tanévben zajlik, örülnénk, ha megkönnyítenétek számunkra a tervezést a kérdés mielőbbi rendezésével.

Köszönjük!

az NRM vezetősége