2011/2012

NRM beszámoló
2011/2012

Az idei évünket egy vezetői hétvégével kezdtük Dömösön, ami a csapatépítés jegyében telt. Ezen kívül sor került az éves programok áttekintésére, feladatok kiosztására is. Majd október 9-én tartottuk meg az NRM születésnapjához kötődve a szokásos ünnepi szentmisénket, ami után a csapatok és a családok jelenlétében tekintettünk vissza a nyári táborokra egy kis fényképes vetítés keretében. A decemberi helyi gyűlésen a közös egyeztetéseken túl, páros beszélgetéseket tartottunk, ahol fiatalabb, illetve tapasztaltabb vezető párosokat hoztunk létre, hogy kicsit beszélgessenek a vezetésről, problémákról, örömökről, helyi regnumról, jövőről, stb.

Április 14-én, szombaton a Kenguruk szerveztek nekünk egy szép napot Játék határok nélkül címmel. Közös szentmisével kezdtünk, majd a kisebb korosztálynak sportversenyek voltak, az idősebb csapatok pedig bográcsos főzőversenyben mérhették össze tudásukat az idén alapított Aranyfakanál díjért. Nagyon jól el volt találva, hogy kettébontották a programot, így a gyerekek és a felnőttek, családok is nagyon élvezték az együttlétet. A játékok végén 7 különböző gulyás közül lehetett választani a közös ebédnél. Annyira jól sült el a főzőverseny, hogy szeretnénk hagyományként tovább vinni az Aranyfakanálért folytatott harcot.

Június 2-án volt a Csigák elsőáldozása, ami mindig fontos mérföldköve a csapatok életének, és közös ünnepünk ezáltal. Június 16-án tartottuk az évzáró helyi gyűlésünket, ahol legfontosabb eseményként megejtettük az új vezetőségi tagok megválasztását. Több éves munkájukat megköszönve Balogh Zsuzsit és Csabai Ferit búcsúztattuk a vezetőségből, és Tóth Luca, Borbély Marci, illetve Zupán András megválasztásával megalakult az új NRM vezetőség. Helyi elnököt egy év múlva választunk.

Egész évben minden hónap 3., illetve 4. szerdáján tartottunk Alsó-, illetve Felsőházi gyűléseket, ahol mindig 3-3 csapat életébe, problémáiba, örömeibe nyerhettünk bepillantást. Ezek nagyon hasznosak voltak a kapcsolattartás szempontjából, és hogy követni tudtuk a csapatok helyzetét, át tudtuk beszélni a felmerülő nehézségeket, közösen ötleteltünk.

Perneczki Andi (NRM elnök)