2016/2017

NRM krónika
2016/2017

Szeptember 24-én (a teljesség kedvéért: szombaton) egy akadályverseny keretében létrejött a Kacsacsőrűek csapata Budai Brigi és Báló Attila lendületes vezetésével, Haraszti Bálint managersége mellett. Isten hozta Őket közénk! Örülünk, hogy csatlakoztak hozzánk, hogy együtt hajózhatunk. Kalandos és csodaszép út áll előttük. “Meglesz, gyerünk!”

Október 2-án délután a hagyományos tanévindító NRM misén gyűltek össze közösségeink a szülőkkel és családokkal együtt a templomban. Köszöntöttük a vezetőképzőt végzetteket, illetve búcsúztattuk a vezetőségből Zupit, Anikót és Lucát.

November 5-én vezetőink Nagykovácsiból indulva Vízicsikó sétán vettek részt. Köszönet Geginek, hogy összehozta a csapatot!

December 8-án az újonnan alapított Pro Regno Mariano díjat Csabai Feri kapta. Gratulálunk, és köszönünk mindent neki, illetve Jutkának! Holéczy Kati személyes hangvételű cikke: “Az Isten háta mögött” (in: Nagykovácsi Tájoló)

December 14-én a Vízicsikók Interlokális másodikszerdát tartottak a Remetei Helyi RM-mal. Végigtekintettünk az NRM aktuális helyzetén vezetői szemszögből. Köszönjük a managerek segítségét a vendéglátásban!

Március 10. és 12. között vezetőink és managereink Vízicsikó Túrán vettek részt Krisztinavárosban. A szombat délelőtti lelki blokkot Jónás atya tartotta. Utána együtt sétáltunk el a Várkert Bazárba, hogy egy belsős körbevezetésen vegyünk részt. Köszönjük Ferinek, Balázsnak, Iminek, Jutkának, Czöndör Krisztának, Holéczy Katinak és a láthatatlan kuktáknak szeretetüket, illetve ezt a felejthetetlen hétvégét!

Április 7-én ifjúsági keresztútra mentünk a Telki felé vezető úton. Köszönjük az ötletet és a remek megvalósítást a Kaméleonoknak! Reméljük, hagyomány válik belőle.

Április 13-án volt a nagycsütörtöki ifjúsági virrasztás. Köszönjük a Tobzoskáknak az előkészítést! Ismét kicsinek bizonyult a kápolna…

Április 22-én legendás CNWS-en vehettünk részt a fantasy regények lápjait megszégyenítő sártengerben. Mi pályának neveztük. ? Hálásan köszönjük Karlócai Gegi Tábornok úrnak a főszervezést, illetve Sárinak, Bencének és Tominak a segítségüket.