2015.12.09. – helyi gyűlés

Sziasztok!

A 2015.12.09-i Helyi Gyűlésünket az alábbiakban foglalom össze röviden – kérlek olvasd el a végéig! 🙂

  • Vendégünk volt Molnár Alajos (Lojzi) Atya a Hatokból – köszönjük a látogatását, és a Hatok áldozatos munkáját.
  • Az Önkormányzattól kapott támogatásnak köszönhetően sok sporteszközzel gyarapodtunk, melyek a Ház pincéjében elérhetőek. Használjátok őket egészséggel, és vigyázzatok rájuk!
  • Köszönjük a ministrálásra való nagyobb odafigyelést, és a külön próbákat a fiatalabb népekkel a misék előtt. Akik ezt megtették, jó példájuk követendő. 🙂
  • Marci segítségével az anyagi támogatások beérkezése hatékonyabbá vált, továbbra is biztassátok erre a családokat!
  • 4 jelentkezőnk van a Műhely következő évfolyamára: Kiszel Sári, Budai Brigi, Csorba Bence, Telek Doma. Köszönjük az áldozatvállalásukat, és imádkozzunk értük!

És végül 2 kiemelt témája volt a Gyűlésnek:

  • NRM nap: 2016.05.07. Téma javaslat: Teremtésvédelem
    A szervezőbizottság alakulóban, eddigi jelentkezők: Panni, Szandi, Marci, Palkó (nemapizzamiatt) és Ákos, valamint Emese vállalta a díjakat ismét. Az első ötletelés januárban lesz (időpontot majd megírom), csatlakozni bárkinek lehet!!! A rendezvény idén is az NRM népeinek fog szólni. Az ötletelésünknek nem szabhat határt szinte semmi, minden kreatív gondolat jól jön. Remélem még felébred többetekben a lelkes segíteni, szervezkedni vágyás! (Akik nem voltak ott a gyűlésen, azok is jöhetnek ám!)
  • A teljes elnökség mandátuma e tanév végén lejár, ezért még egyszer nyomatékosítom, hogy 2016.06.11-én tisztújítás lesz. Biztos, hogy az elnökség nagy része nem vállalja a folytatást, ezért (is) mindenkinek fel kell tennie a kérdést, hogy tud és akar-e a helyi RM vezetőségében tevékenykedni! Valamint azt is végig kell gondolnunk, hogy kit látnánk szívesen a továbbiakban az elnökség tagjai között. Hivatalosan is megerősítem, hogy a jelölési időszak elkezdődött! Neveket nekem lehet leadni, bármilyen formában! – Kérlek ezt a témát nagyon-nagyon komolyan gondoljátok át!

Mindenkinek köszönöm, köszönjük a munkáját!

A vezetőség nevében Nektek és családotoknak Áldott Ünnepeket kívánok szeretettel:

Zupi