hozzájárulás – kérés

Kedves nagykovácsi Regnumiak, kedves Családok!

Az előzőekhez hasonlóan ebben a tanévben is szeretnénk hozzájárulásotokat kérni a Nagykovácsi Regnum Marianum (NRM) működéséhez. Ez – a teljesség igénye nélkül – jelenti közös programjainkat, a központi RM felé való kötelezettségeinket, vezetői hétvége szervezését, közösségek, családok, táborok támogatását. A sort még lehetne folytatni, a lényeg, hogy ezen adományok nélkül egyszerűen nem tudjuk biztosítani éves munkánk – remélhetőleg a Ti, illetve gyermekeitek épülésére/javára is szolgáló – lebonyolítását.

Az általunk egy tanévre kért hozzájárulás mértéke évek óta változatlan: havi 500 Ft (azaz évi 6000 Ft). Ha többet adsz/adtok, nem sértődünk meg! 🙂 [És a viccen kívül, így még hatékonyabban tudnánk támogatni az arra jobban rászorulókat.] De ennyit tényleg jó volna… A pénzt kétféle módon tudjátok eljuttatni hozzánk:

1. banki átutalás (ezt preferáljuk)

* kedvezményezett neve: Zupán András
* számlaszám: 11773425 – 03178533
* bank: OTP bank
* közlemény: Kérjük, tüntessétek fel a család/személy nevét!

2. személyes átadás

Borítékban, kézből kézbe, a következő személyeknek: Földesiné Csiszér Anikó, Csabai Feri és Borbély Marci. Kérjük, a borítékon szerepeljen a benne található összeg, az NRM-hez tartozó családtag(ok) neve, illetve a regnumi közösség(ek) neve, ahova családotokból jár(nak) az adott személy(ek).

Köszönjük!

az NRM vezetősége